Eladó lakás Tiszaújváros, 46.454.550 Ft, 131 négyzetméter
46,45455 mFt
Tiszaújváros,
eladó lakás
Méret:
131 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Tiszaújváros
Alapterület:
131 négyzetméter
Ár:
46.454.550 Ft
Ingatlan azonosító:
9788771
Emelet:
földszint
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
egyéb
Kilátás:
kertre néző
Ingatlan leírás
Tiszaújváros kertvárosában, a LIDL bevásárló üzlet közelében újonnan épül 3 lakásos lakóépület irodával. A társasház fiatalos tömegképzésével, modern külső megjelenésével beilleszkedik a már meglévő lakó övezetbe.
Ebben az igényes anyagokból épülő ingatlanban eladó 92,89 nm alapterületű, amerikai konyha + nappali + 3 szoba elrendezésű, 17, 63 nm terasszal - erkéllyel kialakított lakás, melyhez 90 nm saját kertrész, 20,61 nm-es garázs és fedett gépkocsibeálló is tartozik.

Eladási ár: 46.454.550,-Ft, mely a lakás, garázs, fedett beálló és kert árát együttesen tartalmazza.

Az ingatlan emelt szerkezetkész állapotban kerül értékesítésre, így az új tulajdonosa saját ízlésének, igényének megfelelően alakíthatja lakása belsejét.
A látványtervek, alaprajzok, szint rajzok, műszaki leírás megtekinthetők irodánkban időpont egyeztetést követően.

A vásárláshoz a már meglévő vagy vállalt gyermekek után igénybe vehető a Családok Otthonteremtési Támogatása (CSOK) és a hozzátartozó államilag kamat támogatott hitel is.
A leendő vevő önerős finanszírozás esetén a vételárat a beruházás megvalósulásával arányosan, részletekben fizeti meg. Támogatások és hitelek igénybevétele esetén a fennmaradó vételárat a választott pénzintézet folyósítja. Az új építésű lakások vásárlása esetén 15 M Ft-os értékhatárig illetékmentes a vétel, az azt meghaladó összegre 4%-os illeték fizetendő.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését egyeztessünk időpontot és nézze meg a lakás részleteit! Vevőink részére szolgáltatásunk ingyenes! Díjmentes hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!


MIK azonosító: 2107562
Érdeklődés
Dévald Éva
Az értékesítő:
Dévald Éva
MIK Magyar Ingatlan Központ
+36-70-6363321
 
 
 
 
 
 
Küldés