Eladó ház Budapest IV. ker, 57.000.000 Ft, 137 négyzetméter
57 mFt
Budapest IV. ker,
eladó ház
Méret:
137 négyzetméter
Szobák:
6
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Budapest IV. ker
Alapterület:
137 négyzetméter
Ár:
57.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9853161
Szintek száma:
1 szint
Szobák száma:
6
Fűtés jellege:
cirkó
Elhelyezkedés:
udvari
Telekterület:
411
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Újpesti csendes és tágas élettér összeköltözőknek, vagy szétköltözőknek!

Csendes utca gyér forgalommal, nem látható szomszédokkal, saját kerttel, gépkocsibeállóval, akadálymentesített bejárással, továbbá számtalan átalakítási lehetőséggel!
Eladásra kínáljuk ezt az újpesti családi házat, amely a maga nemében és kategóriájában ritkaságnak számít, köszönhetően a fiatalos, lendületes tervezésnek, és a törekvésnek, amellyel a házat egy összetartó család közös élettereként alkották meg.
Az 1 ház - 2 lakás, közös udvar-kert ingatlan együttes az udvarból nyíló két külön házrésszel biztosít a család két különböző generációjának otthont, miközben mégiscsak együtt tartja a famíliát.

A ház hátsó, nagyobbik lakása 97 m2, ahol egy légtérben található a nagy nappali és konyha az étkezővel, kertkapcsolattal, valamint innen nyílik három külön hálószoba, két fürdőszoba. A lakás az utcától az udvaron keresztül a bejáratig akadálymentesen megközelíthető, a nappali, két hálószoba és a kisebbik fürdő úgyszintén.
A ház első lakása 40 m2, ami 1/1-es stúdiólakásnak felel meg, azaz szoba-konyha egyben, külön hálószoba, fürdőszoba, külön mosdó, tároló, előszoba.
Továbbá 20 m2 terasz, 13 m2 pince, valamint egy beépíthető, 110 m2-es tetőtér is rendelkezésre áll.
Az udvar és kert a ház és az oldalszomszéd tűzfala között húzódik. Az utcafrontja automata garázsajtóval lezárt. Gépkocsibeállója fedett, két autó is befér alá, vagy az udvarra akár még egy harmadik is.
A ház külső hőszigetelése elkészült, tetőszerkezete újszerű. A belső terei teljes körű felújításra szorulnak. Jelenleg nem lakott, funkcionálisan nem költözhető. A hátsó falak vizesedése izolált, a megszüntetése már csak egy lépés, amire kész kivitelezési terv és árajánlat áll rendelkezésre.
Az újpesti ingatlanpiaci környezetben vizsgálva, a méreteket és lehetőségeket számba véve ennek az ingatlannak a forgalmi értéke 78 Millió Ft körül mozog. A felújítási, javítási igények figyelembe vételével került megállapításra a jelenlegi kínálati ára, amely 62.7 Millió Ft.

Ha egy modern és tágas, világos, szép otthont szeretne alkotni a családjának, ahol két generáció is együtt élhet, akkor ez az a ház, ami a legjobb alapot szolgáltathatja tervei megvalósításához! Jöjjön, nézze meg!


MIK azonosító: 2140167
Érdeklődés
Bosnyák Zoltán
Az értékesítő:
Bosnyák Zoltán
MIK Magyar Ingatlan Központ
+36-30-6936328
 
 
 
 
 
 
Küldés